Naar de inhoud

Hulp en contact

Antwoorden op de meest gestelde vragen, en een mens aan de andere kant van de e-mail als het nodig is.

Een vraag, een bug, een idee?Mail ons, we antwoorden binnen 48 werkuren. Vermeld je telefoon (iPhone of Android) en de versie van de app (Instellingen, onderaan).

support@klique.app

Of stuur ons een bericht op Instagram: @klique.app

Mijn relatie

Hoe koppel ik met mijn partner?

Een van jullie maakt een koppelcode (scherm Mijn relatie of Instellingen, Koppelen met mijn partner) en stuurt die naar de ander, die op Ik heb een code tikt en de code invoert. Jullie zijn gekoppeld: jullie antwoorden kunnen vergeleken worden.

Mijn partner ziet mijn antwoorden niet.

Dat klopt: een antwoord verschijnt pas bij de ander zodra die dezelfde vraag heeft beantwoord. Trek op het scherm Overzicht naar beneden om te vernieuwen. Controleer ook of jullie echt gekoppeld zijn (Instellingen, Koppel).

Ik zie het thema Intimiteit & verlangen niet.

Het staat standaard uit en is alleen voor volwassenen. Zet 18+ content aan in Instellingen. Het kan niet beschikbaar zijn in jouw land of als ouderlijk toezicht op de telefoon actief is. Intieme antwoorden worden alleen vergeleken als jullie het allebei hebben aangezet.

Hoe verlaat ik het koppel?

Instellingen, Koppel verlaten. Het delen stopt meteen. Je antwoorden blijven op je account, maar zijn niet meer zichtbaar voor je ex-partner.

Ik krijg een nieuwe telefoon: vind ik mijn antwoorden terug?

Klique gebruikt geen account met e-mail: je versleutelingssleutels blijven op je telefoon. Op een nieuwe telefoon begin je met een nieuw account en kun je opnieuw koppelen met je partner. Je aankopen herstel je met je Apple- of Google-account.

Geheime code

Ik ben mijn geheime code vergeten.

De code wordt alleen op je telefoon bewaard, versleuteld: niemand, zelfs wij niet, kan hem terughalen. Tik op het codescherm op Code vergeten? en daarna op Alles wissen en opnieuw beginnen. Deze reset wist alle gegevens van de app op deze telefoon (antwoorden, koppel, potjes). Je aankopen blijven gekoppeld aan je Apple- of Google-account en herstel je via Instellingen.

Hoe wijzig ik mijn code?

Instellingen, Mijn geheime code wijzigen: voer je huidige code in en daarna de nieuwe.

Aankopen

Ik heb iets gekocht, maar er is niets ontgrendeld.

Tik in Instellingen op Mijn aankopen herstellen, met hetzelfde Apple- of Google-account als bij de aankoop. Een aankoop ontgrendelt ook je partner zodra jullie accounts gekoppeld zijn: laat je partner dan ook vernieuwen.

Is er een abonnement?

Ja, Klique+: € 4,99 per maand of € 29,99 per jaar (met 7 dagen gratis proberen bij het jaarabonnement), voor alle spellen, de 360 vragen en de uitbreidingen, gedeeld met je partner. Koppel voor het leven (€ 14,99) is een eenmalige aankoop, zonder verlenging, voor de 360 vragen en de uitbreidingen. Eerder gekochte aanbiedingen blijven onbeperkt geldig. Details in de verkoopvoorwaarden.

Hoe zeg ik Klique+ op?

Opzeggen doe je op elk moment in de instellingen van je store. iPhone: Instellingen, je naam, Abonnementen, Klique. Android: Google Play, je profiel, Betalingen en abonnementen, Abonnementen, Klique. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij je minstens 24 uur voor het einde van de periode opzegt, en je houdt toegang tot die datum. De app verwijderen zegt het abonnement niet op.

Hoe vraag ik een terugbetaling aan?

Betalingen worden afgehandeld door Apple of Google. iPhone: reportaproblem.apple.com. Android: play.google.com, Betalingen en abonnementen, Budget en geschiedenis.

Hoe gebruik ik een cadeaucode?

Instellingen, Cadeaucode, voer de code in en tik op Code bevestigen. De content wordt ontgrendeld voor de afgesproken duur. Verschijnt de melding Ongeldige of verlopen code, controleer dan de spelling of neem contact op met de persoon die je de code gaf.

Spellen

Hoe daag ik iemand op afstand uit?

Tab Spellen, De matchtest, Iemand op afstand uitdagen. Beantwoord de 12 vragen en stuur daarna de link of de code. De ander speelt aan de eigen kant en je ziet het resultaat zodra die klaar is.

Ik heb een link of code gekregen, wat nu?

Open de link. Opent de app niet, installeer dan Klique, tik op De matchtest en daarna op Ik heb een code, en voer de code van 6 tekens in. Een code is 30 dagen geldig en kan maar door één persoon gespeeld worden (behalve bij een potje Met z'n allen).

Hoeveel spelers in de modus Met z'n allen?

Tot 40. Wie het potje aanmaakt, kan de duo's rangschikken uit iedereen, alleen gemengde duo's of alleen duo's van hetzelfde geslacht.

Community en uitdagingen

Hoe werkt de community?

Zet Meedoen aan de community aan: je antwoorden op de vragen van de matchtest worden anoniem vergeleken met die van andere spelers. Je ziet je zielsverwant, je top 5 en je zeldzame of veelvoorkomende antwoorden. Niemand ziet je naam of je antwoorden, alleen een percentage en een land.

Hoe werken de anonieme uitdagingen?

Tik vanuit je top 5 op Uitdagen: je zielsverwant krijgt een matchtest. Uitdagingen zijn alleen voor 18 jaar en ouder. Zonder Klique+ kun je 1 uitdaging versturen, met Klique+ tot 3 per dag. Een uitdaging ontvangen is gratis. Na het potje kan ieder een bijnaam voorstellen: die wordt alleen onthuld als jullie er allebei een voorstellen.

Hoe blokkeer of meld ik iemand?

Tik in de betreffende uitdaging op Blokkeren (jullie zien elkaar niet meer in de community) of Melden en kies een reden. Het werkt meteen. Bij gevaar: neem contact op met de hulpdiensten (112 in Europa).

Hoe verlaat ik de community?

Zet Meedoen aan de community uit. Je profiel, je uitdagingen en je voorgestelde bijnamen worden meteen verwijderd.

Gegevens en privacy

Ik krijg een nieuwe telefoon: hoe vind ik alles terug?

Op de oude telefoon: Instellingen, Mijn account bewaren. Voer je e-mailadres en de ontvangen code in en zet daarna Back-up van mijn gegevens aan met een wachtwoord. Op de nieuwe telefoon: Instellingen, Mijn account bewaren, Ik heb mijn account al bewaard, daarna je e-mailadres, de code en je wachtwoord. Koppel, aankopen, antwoorden, geschiedenis en instellingen komen terug.

Ik ben mijn back-upwachtwoord vergeten

Niemand kan het terughalen, zelfs wij niet: zo blijft je back-up gegarandeerd onleesbaar. Je kunt je account (koppel, aankopen, profiel) wel terughalen met je e-mailadres. Ben je gekoppeld aan een partner, dan stuurt de telefoon van je partner je koppelantwoorden terug zodra die de app opent.

Waar vind ik mijn oude potjes?

Onderaan de pagina van elk spel, bij Geschiedenis. De potjes blijven op je telefoon (en in je versleutelde back-up als die aanstaat). Met de prullenbak verwijder je een potje.

Hoe verwijder ik mijn account en mijn gegevens?

Instellingen, Mijn account en antwoorden verwijderen. Alles wordt meteen en definitief gewist. Details op de pagina Mijn account verwijderen.

Wie kan mijn koppelantwoorden lezen?

Alleen je partner, voor de vragen die jullie allebei hebben beantwoord. Ze zijn end-to-end versleuteld: wij en onze hostingprovider kunnen ze niet lezen. Zie het privacybeleid.

Zie ook: Privacy, Mijn account verwijderen, Gebruiksvoorwaarden (FR), Verkoopvoorwaarden (FR).